top of page

RENOVATIEWERKEN EN ISOLATIEWERKEN DOOR SCHRIJNWERKEN PATTYN ROLAND (LISSEWEGE, WEST-VLAANDEREN)

Laat uw interieur renoveren of uw woning isoleren door een specialist met jaren ervaring op de teller. Neem contact op met Schrijnwerken Pattyn Roland in Lissewege (West-Vlaanderen)!

INTERIEURRENOVATIE

Eén vakman voor uw complete interieurrenovatie, dat is gemakkelijk. Van Gyprocwerken tot schrijnwerken op maat, u geniet van één aanspreekpunt waarmee u vlot kunt overleggen, bespreken en bijsturen. Dat levert heel wat op: kwaliteit, een samenhangende service én minder kopzorgen.

Met Schrijnwerken Pattyn Roland voer ik tal van renovatiewerken voor u uit, van de plaatsing van houten vloeren tot wandbekleding in hout, maatmeubilair en binnendeuren. Ook Gyprocwerken – zelfs brandwerend en waterbestendige varianten – behoren tot de mogelijkheden.

RENOVATIE BUITENHUIS

Is uw tuinhuis aan vernieuwing toe, wilt u een pergola laten renoveren of een carport laten herstellen? Als het om hout draait, zit u goed bij Schrijnwerken Pattyn Roland. U kunt op mij rekenen voor tal van renovaties buitenshuis, van houtconstructies en terrassen tot poorten en tuinmeubilair.

DAKRENOVATIE

Is uw plat dak aan een grondige renovatie toe? Vertrouw dan op mijn expertise in daktimmerwerken voor een duurzame dakconstructie op maat. Ik begeleid u doorheen het hele renovatieproces en verzeker u van kwaliteitsvol vakwerk voor uw plat dak.

ISOLATIE

Een goed geïsoleerde woning verhoogt uw wooncomfort én bezorgt u meer financiële ademruimte. Lagere energiefacturen, een duurzame woning en een huis dat altijd goed op temperatuur is: dat is het resultaat van mijn service in isolatiewerken. Of u nu uw dak wilt laten isoleren of liever isoleert via de wanden van uw ruimtes: alles kan.plaatst wordt met oog voor detail.

Schrijnwerken Pattyn Roland

ZOEKT U EEN SPECIALIST VOOR UW RENOVATIE? NEEM NU CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE!

GYPROC PLAATSEN: ZOWEL WATERDICHT ALS BRANDWERENDE GYPROC

RENOVATIE EN ISOLATIE

bottom of page