top of page

SCHRIJNWERKEN PATTYN ROLAND: BUITENSCHRIJNWERK OM VOLUIT VAN HET LEVEN TE GENIETEN

Schrijnwerker gezocht voor ramen en deuren op maat in West-Vlaanderen? Ik voer uw buitenschrijnwerken op maat vakkundig uit. Neem contact op!

RAMEN EN DEUREN

Voor uw ramen en deuren verwacht u onberispelijke kwaliteit. Dankzij mijn ervaring en vakmanschap kunt u dan ook 100% zeker zijn: uw ramen en deuren zijn gemaakt om de tand des tijds te doorstaan. Alle ramen en deuren op maat – of u nu kiest voor aluminium, pvc of hout – voldoen aan de hoogste isolatienormen en worden ontworpen volgens uw stijlvoorkeuren.

MAATMEUBILAIR

Geniet nóg meer van uw groene buitenruimte, met tuinmeubilair op maat. Wilt u inzetten op praktisch gebruiksgemak rond uw huis met een tuinhuis op maat, een houten poort, een overkapping of een carport? Of kiest u voluit voor ontspannen comfort met zitbanken op maat, een houten terras of een stemmige pergola? U bepaalt, ik realiseer uw tuinmeubilair op maat.

PLATTE DAKEN

U gaat bouwen of verbouwen en zoekt een vakman voor de renovatie of constructie van uw plat dak? Vertrouw op een expert met een jarenlange ervaring in daktimmerwerken. Met de juiste houtconstructie, isolatie én afwerking zit u jaren goed. Uiteraard adviseer ik u met plezier over de mogelijkheden, de afwerkingstypes én de prijzen voor de verschillende materialen.

RAMEN EN DEUREN IN HOUT- PVC - ALUMINIUM

TERRASSEN - OVERKAPPINGEN - POORTEN - TUINMEUBELS - PERGOLA'S - TUINHUIZEN

DAKGOOT - LEUNING

Schrijnwerken Pattyn Roland

ZOEKT U EEN SCHRIJNWERKER VOOR UW BUITENSCHRIJNWERKEN? NEEM NU CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK!

bottom of page