top of page

INTERIEURSCHRIJNWERKEN VAN HOOGWAARDIGE KWALITEIT, MET SCHRIJNWERKEN PATTYN ROLAND IN LISSEWEGE

Schrijnwerken Pattyn Roland is uw specialist in interieurschrijnwerken (Lissewege, West-Vlaanderen). Neem snel contact op voor meer informatie.

BINNENDEUREN EN SCHUIFDEUREN OP MAAT

De deuren in uw interieur geven uw woning extra uitstraling. Door binnendeuren of schuifdeuren op maat te laten vervaardigen, injecteert u uw binnenruimte met een flinke dosis smaak. Welke stijl u ook verkiest – hypermodern of prachtig klassiek – Schrijnwerken Pattyn Roland maakt ze voor u. Hout, aluminium of pvc? Alles is mogelijk.

MAATMEUBILAIR

Met maatmeubilair bent u zeker dat u elke vierkante centimeter beschikbare oppervlakte benut. Alle types kasten kunnen op maat worden gemaakt: dressings, keukenkasten, badkamerkasten, voorraadkasten… De mogelijkheden zijn eindeloos. Kasten op maat tillen elke kamer in uw huis naar een hoger niveau.

PARKET EN LAMINAAT

Een volhouten vloer is een sterke meerwaarde voor uw interieur. Daarom plaats ik houten vloeren van de beste kwaliteit, zodat u er jarenlang van kunt genieten. Wilt u kiezen voor een onderhoudsvriendelijke – of budgetvriendelijkere – variant? Dan is laminaat een oerdegelijke, betaalbare én esthetisch verantwoorde keuze.

PLAFONDS EN WANDEN

Hout leent zich niet alleen tot het vervaardigen van kasten, vloeren en deuren. Ook voor uw plafonds en muren is hout een slimme keuze. Met behulp van plafondlatten of wandlatten (hout of matasluts) bekleedt u uw plafonds en wanden op een unieke, stijlvolle manier. Ik zorg ervoor dat alles geplaatst wordt met oog voor detail.

iStock-865432924.jpg

U ZOEKT EEN SCHRIJNWERKER MET RUIME ERVARING IN BINNENSCHRIJNWERKEN OP MAAT? IK KOM MET PLEZIER LANGS OM UW WENSEN TE BESPREKEN. NEEM NU CONTACT OP!

LAMINAAT - PARKET - BINNENDEUREN

KASTEN OP MAAT

bottom of page